Caren van Lente

Welkom bij Lente Hypnose, jouw plek voor meer levensvreugde en succes

U bent hier aan het juiste adres als

U bent hier aan het juiste adres als

En voor nog veel meer onderwerpen die je deprimeren of storen, zoals de bekende steen in je schoen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Hypnose is een krachtige methode om door diepe ontspanning positieve veranderingen in je onderbewustzijn te bevorderen.
Mijn opleiding en ervaring als hypnotiseur staan ​​voor de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Uiteraard zijn de veiligheid en het welzijn van mijn klanten altijd mijn topprioriteit, wordt uw privacy gerespecteerd en is elke sessie ontworpen om ervoor te zorgen dat u een positieve, transformerende ervaring heeft.

Ontdek hoe hypnose jouw leven kan verrijken en zet de eerste stap naar positieve verandering!

Lees verder om meer te weten te komen over hypnose en mijn diensten.

U kunt bellen of schrijven, de contactgegevens vindt u HIER

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op jouw pad naar meer levensvreugde en succes.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Lente Hypnose oefenruimte

Je sessies vinden plaats in de ontspannen sfeer van Magic Place, (Huis voor Holistische Gezondheid en Persoonlijke Ontwikkeling) in Lengerich. Tijdens je eerste sessie maak je kennis met elkaar en stel je je doelen voor hypnose vast. Ik zal je veel vragen stellen, zodat we je verwachtingen en eventuele zorgen over hypnose kunnen bespreken. Daarna laat ik je spelenderwijs zien hoe je onderbewustzijn reageert op suggesties en hoe natuurlijk het voelt. De meeste mensen zijn verrast op dit punt en tegelijkertijd gerustgesteld door de zachte overgang. Pas als ze er helemaal klaar voor zijn, beginnen we met het echte hypnotische werk.

Tijdens de hypnose sessie verlies je niet de controle over jezelf en geef je geen geheimen prijs die je niet wilt delen. De trance staat kan worden vergeleken met dagdromen of het kijken naar een film. In de bioscoop weet je dat je naar een film kijkt, maar toch kun je bang worden van een spannende film of ontroerd raken van een droevige film omdat je onderbewustzijn gelooft dat het echt is.

De hypnotiseur stelt manieren voor die je in trance kunt onderzoeken om bronnen en oplossingen in jezelf te vinden en ze in je onderbewustzijn te verankeren. Hierdoor zullen nieuwe perspectieven, emoties en reacties snel natuurlijk voor je worden.

Omdat je onderbewustzijn je beschermt, wordt er geen informatie onthuld of actie ondernomen die je niet wilt of normaal gesproken niet zou doen. Je kunt uit de trancetoestand ontwaken, vergelijkbaar met ontwaken uit een dagdroom, als dat nodig is, bijvoorbeeld door een brandalarm.

De eerste sessie duurt ongeveer twee uur. Het eerste uur wordt gebruikt om elkaar te leren kennen en de doelen voor de sessies te bepalen. Het eigenlijke trancegedeelte duurt dan ongeveer 30-40 minuten. De daaropvolgende sessies duren meestal een uur.

Veel problemen kunnen worden opgelost in 3-4 sessies, terwijl andere programma's iets meer tijd nodig kunnen hebben. Om de kans op succes zo groot mogelijk te maken, raad ik je aan om de instructies voor hypnose in het bijgevoegde PDF-document zorgvuldig te lezen en op te volgen. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Maak nu een afspraak

Caren van Lente

Geboren in 1965 nabij Utrecht, Nederland, werd ik al op jonge leeftijd, op 17-jarige leeftijd, aangetrokken door Frankrijk - het begin van een levenslange ontdekkingsreis door nieuwe landen, culturen, talen en vakgebieden. Deze uiteenlopende ervaringen hebben mijn begrip van lichaamstaal en de subtiele nuances van menselijke emoties en intenties aangescherpt.

Tijdens mijn twintig jaar als duikinstructeur besefte ik hoe belangrijk het is om aan de oppervlakte te herkennen of studenten ondanks hun beweringen angstig of nerveus zijn. Gedwongen stilte onder water vereist ook een intuïtief lezen van de emoties van mijn studenten om hun veiligheid te garanderen. Dit aangescherpte gevoel gebruik ik nu als hypnotiseur om mijn cliënten beter te begrijpen en te helpen. Ik kan putten uit mijn eigen levenservaring, want als 58-jarige had ik uiteraard ook mijn geestelijke en lichamelijke uitdagingen.

Ik voltooide mijn eerste opleiding tot hypnotiseur in Duitsland in 2017 om mijn duikstudenten een ontspannen training te laten volgen. Zelfs ervaren duikers profiteerden hiervan doordat ze veel ontspannender en voor langere perioden konden duiken - ontspanning leidt tot een rustiger ademhaling en dus een efficiënter gebruik van lucht.

Sinds 2017 ben ik niet meer gestopt met mezelf bijscholen. Momenteel rond ik de opleiding tot natuurgeneeskundige voor psychotherapie af om mijn intuïtieve benadering te ondersteunen met gedegen, wetenschappelijke kennis. Sinds 2020 woon ik samen met mijn man, hond en kat in Duitsland. We vonden ons nieuwe huis in Lengerich (NRW) en ik opende mijn praktijk binnen Magic Place (deinmagicplace.de), een huis voor holistische gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd in mijn trainingen, certificeringen en erkenningen? Hieronder vindt u een vermelding.

Maak nu een afspraak

Caren van Lente
Symbol
icoon
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.